Search
  • moszajecar019

MOSIĆ I turnir Bor 03.11.2019. godine

Mini odbojka je od sezone 2019/2020 zvanično uvrštena u kalendar takmičenja koja organizuje MOS Zaječar. U prvoj sezoni turnira mini odbojke pod nazivom MOSIĆ učestvovaće 4 ekipe, OK Timok, OK Viner, OK Ozren i OK Knjaževac. Prvi turnir se održao u Boru u nedelju 03.11.2019. godine i okupio više od 350 dece iz celog regiona. U mini odbojci se takmičilo 64 učesnika iz 4 kluba. Svaki klub se takmičio sa A i B timovima koji su odigrali po 3 utakmice. Ostala deca su mogla da uživaju u plesnoj areni sa animatorima, da se slikaju u foto areni i takmiče međusobno u izazov areni i osvoje vredne nagrade.Timovi iz Knjaževca su imali najviše uspeha i pobedili u svih 6 utakmica protiv svojih vršnjaka. Na drugom mestu su se našli mališani iz Sokobanje sa 3 pobede, treće mesto je zauzela ekipa Vinera sa 2 pobede i poslednje ali nikako manje vredno četvrto mesto ekipa Timoka sa jednom pobedom.Turnir je otvorio Saša Mitić predsednik međuokružnog odbojkaškog saveza Zaječar i predstavio glavnog gosta turnira predsednika odbojkaškog saveza Beograda gospodina Mladena Marana koji je sa sobom u Bor doneo i pehar evropskog prvaka koji su naši momci nedavno osvojili u Parizu.


Decu na terenu, decu u publici i ostale učesnike dobro je nasmejala zvanična maskota međuokružnog odbojkaškog saveza Zaječar Ptić Mosić


Odbojka je definitivno najveći pobednik tog dana, ovaj turnir pokazuje da odbojka ima svetlu budućnost u ovom delu naše lepe Srbije. Kako je izgledao ceo turnir iz ugla odbojkaškog kluba Knjaževac možete pogledati u sledećem video zapisu.

Puno uspeha u daljem radu i takmičenju želimo svim učesnicama ove manifestacije.

59 views0 comments

Recent Posts

See All